Dolly Partons kommande album – hennes 49:e solo studioalbum! – Rockstar – kommer, som vi informerat om tidigare, att släppas den 17 november 2023. Albumet släpps på Butterfly Records och på Big Machine Records och innehåller hela 30 spår. Av dessa är nio originallåtar och de övriga 21 coverversioner. Två singlar har redan släpps från det kommande albumet: World on Fire, som kom den 11 maj i år samt We Are The Champions/We Will Rock You som släpptes den 21 juli i år.

Den tredje singeln från albumet släpps nu på fredag – den 18 augusti 2023! Och det är albumets näst sista låt – Let It Be (Lennon-McCartney) – som framförs av Dolly tillsammans med både Paul McCartney och Ringo Starr. Även Peter Frampton och Mick Fleetwood medverkar på singeln.

 

Omslaget till Dolly Partons kommande album ’Rockstar’.