Paul McCartneys fotoutställning ’Photographs 1963-64: Eyes of the Storm’

Som bekant har Paul McCartneys haft en fotoutställning med fotografier hämtade från hans nyligen utgivna fotobok 1964 Eyes of the Storm på National Portrait Gallery i London. Fotoutställningen gå under namnet Paul McCartney Photographs 1963-1964: Eyes of the Storm. Den sista dagen att se utställningen var tyvärr häromdagen, den 1 oktober 2023.

Men i nedanstående video, som är gjord med hjälp av en drönare, kan vi få ta del av nästan hela utställningen utan att vara på plats i London. Speltid dock endast 1 minut och 51 sekunder. Men drönaren tar sig rätt snabbt fram i lokalerna, så vi hinner se en hel del om än inte i detalj. Många fotografier är det!

En recension av Pauls bok 1964 Eyes of the Storm finns med i det helt nyligen utskickade höstnumret av Beatles Nytt (nr 190) som bör hitta fram till dig som är medlem innan veckan är slut.