Gå in under under rubriken Förening och underrubriken Till salu, där dessa två nyheter finns presenterade just idag!

NYHET 1!

The Beatles – Jubileumsboken
Så gick det till när The Beatles kom till Sverige.

I samband med att vår publikation Beatles I Sverige – efter 30 år! – nu har nått vägs ände och sålt slut, har vi lyckats komma över en liknande produkt som också handlar om vad The Beatles gjorde när de var i Sverige. Här är det mest inriktat på hur det gick till när Bengt-Åke Bengtsson såg till att The Beatles kom till Sverige för att turnéra utanför UK för första gången 1963. Publikationen hyllar att The Beatles kom till Sverige för 50 år sedan, vilket innebär att denna publikation gjorde 2013.

Publikationen är i A4-format och innehåller 104 sidor som täcker in både hur det gick till när The Beatles kom till Sverige och berättelsen om det ljuva 60-talet, då POP-musiken väckte Sverige! Här finns också ett flertal av Telestarsbolagens originalaffischer avbildade, inklusive två med The Beatles. Förutom The Beatles kan man läsa om ett 60-tal andra artister som var stora i Sverige under åren 1962 – 1969.

Pris: 150:-/styck inklusive porto.


NYHET 2!

Minnesalbum – The Beatles i Göteborg


Utgiven hösten 2022 av Sture Karlsson & PO Almqvist med undertiteln Aldrig förr visade färgbilder! Göteborgare som minns . . . Alla artister!  Alla fakta!

En 46-sidig publikation i färg och i A4-format. Innehållet kretsar givetvis mest om The Beatles och de övriga artisterna som uppträdde på Lorensbergs Cirkus i Göteborg i samband med att The Beatles gav hela tre konserter den 27 oktober 1963. I publikationen finns över 100 foton och information om inte bara The Beatles utan också om förbanden The Telstars, Jack Dailey, The Prickles, Trio Me’ Bumba, Ken Levy & The Phantoms, The Violents och Jerry Willams and the Violents.

Vi får också veta lite mer om författarna av publikationen, arrangören Bengt-Åke Bengtsson, rock-recensenten Håkan Sandblad, Gert Lengstrand (sångare i The Streaplers), fotografen m.m. Hans Sidén, chefkassören på Lorensbergs Cirkus Greta Karstensen och journalistvolontären Viveca Lärn, Klas Burling och Tomas Bolme.

Pris: 150:-/styck inklusive porto.