Ringo Starr på vårturné i maj och juni 2024 + nya skivutgåvor!

 

Gregg Bissonette, Steve Lukather, Ringo Starr, Edgar Winter, Colin Hay, Hamish Stuart och Warren Ham.

 

Mellan den 22 maj och den 9 juni 2024 kommer Ringo Starr And His All Starr Band att spela tio konserter i USA och två i Mexiko.

I nedanstående video berättar Ringo också att om man inte kan få biljetter till dessa tolv konserter planerar han att turnera även i september i år.


Nya låtar och skivor med Ringo Starr släpps under 2024

Det som är minst lika intressant som hans turnéer under 2024 är att Ringo Starr kommer att släppa nya låtar och skivor under 2024. Vi har berättat om det tidigare, men nu verkar det komma ännu mer än vad han själv hade tänkt sig.

Ringo har tidigare deklarerat att han bara tänker släppa singlar och ep-skivor och att han har lämnat albumstadiet. MEN i nedanstående video berättar han att han först kommer att släppa en 10-tums EP – Crooked Boy, som han lovat tidigare, med fyra låtar producerade och skrivna av Linda Perry. De fyra låtarna är: February Sky, Adeline, Gonna Need Someone och Crooked Boy. Ringo sjunger och spelar trummor på samtliga låtar.

 

Skivomslaget på 10-tumssingeln med Ringo Starr.

 

Insidan av det bifogade häftet, med information om låtar, musiker etc.

 

Sedan har det blivit så att han har planer på att släppa en hel CD som han uttrycker det, d.v.s. ett helt album med tio låtar. Och om det blir så, vilket verkar troligt, blir det första countryalbumet sedan 1970, då han kom ut med albumet Beaucoups Of Blues.

Just nu finns inga uppgifter om när vare sig EP:n eller det kommande albumet kommer att släppas. Fortsättning följer . . . .

Speltid: 2 minuter och 4 sekunder.