’Midas Man’ – filmen om Brian Epstein – har nu haft premiär

Vi har tidigare skrivit om filmen Midas Man både på hemsidan och i Beatles Nytt sedan 2020. Men filmatiseringen har stött på problem efter problem genom avhopp av ett flertal olika regissörer. Regissören som till slut fick ihop filmen heter Joe Stephenson.

 

Regissören som till slut fick till det – Joe Stephenson.

Torsdagen den 30 maj 2024 hade filmen premiär i samband med att Toronto Jewish Film Festival i Kanada öppnade. Filmen öppnade filmfestivalen på biografen Hot Docs Ted Rogers Cinema. Rollen som Brian Epstein spelas av Jacob Fortune-Lloyd, från filmen The Queen’s Gambit.

Toronto Jewish Film Festival Epstein

Jacob Fortune-Lloyd i rollen som Brian Epstein i filmen ’Midas Man’.

 

Bland skådespelarna i filmen kan också nämnas Emily Watson, spelar rollen som Brians mor MalkaEddie Marsan, spelar rollen som Brians far HarryJay Leno, spelar rollen som Ed Sullivan,  Eddie Izzard,  spelar rollen som Allan Williams, Adam Lawrence spelar rollen som Pete Best, Campbell Wallace spelar rollen som Ringo Starr, Blake Richardson spelar rollen som Paul McCartney, Jonah Lees spelar rollen som John Lennon och Leo Harvey-Elledge spelar rollen som George Harrison. Filmfestivalen avslutas den 9 juni 2024.

Så nu inväntar vi på om filmen blir tillgänglig i Sverige på någon biograf och/eller som dvs eller Blu-ray.