Ringo Starr har avslutat sin vårturné men fortsätter med ny turné i höst

Vårens konsertturné för Ringo Starr and His All Starr Band avslutades på den svenska nationaldagen tillika Svenska Flaggans Dag den 6 juni  2024. Sista konserten ägde rum på Auditorio Nacional i Mexiko City. Hela konserten kan du se nedan.

Speltid: 1 timme 39 minuter och 32 sekunder.

Tyvärr står filmarens namn – Julio Jaramillo – i bildrutan hela tiden. Men det stör ändå inte Ringo Starrs framfart på scenen! Konserten inleds med Carl Perkins Matchbox och avslutas med John Lennons Give Peace A Chance, som är krediterad Lennon-McCartney.

John Lennon tyckte det var fel av honom att låta McCartney stå som en av kompositörerna eftersom de som skrev låten egentligen var John Lennon och Yoko Ono. Att McCartney kom med som kompositör på låten var med anledning av att McCartney hade hjälp Lennon att snabbt spela in The Ballad Of John And Yoko.

 

Ringo Starrs höstturné inleds den 12 september och avslutas den 25 september 2024. Ringo Starr and His All Starr Band besöker tolv städer med start i Omaha och avslutning i Radio City Music Hall i New York.