Novembernumret av musiktidningen MOJO har The Beatles på omslaget och det med anledning av att gruppens album Revolver ges ut i en nymixad version nu på fredag den 28 oktober 2022.

I detta nummer av MOJO skriver man om historien bakom tillkomsten av The Beatles album Revolver från 1966 med allt vad det innebar. MOJO har också pratat med musiker vars liv förändrades med anledning av Revolver. Reportaget med The Beatles är på 10 sidor.

Tidningen innehåller också en cd samt ett glansigt Beatlestryck i färg i tidningsformatet. Se bild nedan.

George Harrison, John Lennon, Ringo Starr och Paul McCartney under en promoinspelning av låten ’Paperback Writer’ i Cheswick House i västra London den 20 maj 1966.

Månadens bilagda cd har temat The Meaning Of Within, och innehåller 13 spår med musik i stil med The Beatles 1966 med artister som: Timothy Leary, The Modern Jazz Quartet, Delia Derbyshire, Ornette Coleman, Ravi Shankar, Nat King Cole, John Cage and David Tudor, Karlheinz Stockhausen med flera.

Cd-omslaget framsida.
Cd-omslaget baksida.