Klaus Voormann står här med sitt exemplar av skivan, som han fått lite i förväg innan dagens skivsläpp.

Klaus Voorman, som är den som tecknade omslaget till albumet 1966, är mycket nöjd med att boxen är helt befriad från en massa olika logotyper så som Parlophone, Capitol, Odeon med flera, beroende på i vilket land skivan gavs ut. Dessutom är inte heller albumtiteln Revolver kvar på omslaget. Ett riktigt rent omslag, som gör att Klaus tecknade kollage verkligen kommer till sin rätt.

I övrigt efterlyser han själva originalet, då detta gått förlorat genom åren. Det som Joe Walsh har hängande i sitt hus är välkänt, men är bara ett bevis på hur originalet såg ut och inte i original.

Så här har Klaus Voormann uttryckt sig på Instagram:

MY ORIGINAL REVOLVER ARTWORK

It moves me very much to see that for the very first time, the original final artwork is shown on the boxset cover of the Revolver Super Deluxe set the way I drew it 1966, without lettering and logo. My fee back in these days amounted 50 British pounds.
That launch brings back many beautiful memories as well as some painful ones. This includes that till today, I still do not know what happened to my original artwork. Supposedly, it disappeared without a trace.
Listen folks!
Wherever you might see it hanging or watching somebody passing your way while carrying it under the arm – let me know.

Love + Peace + Health
Klaus

Revolveromslaget med såväl albumtitel som skivbolagslogotyp.
Att jämföras med originalomslaget ovanför detta rena skivomslag.