Inför morgondagens (fredag 28/10 2022) skivsläpp av The Beatles nymixade album Revolver presenterar vi två så kallade bonusspår från den kommande boxen.

Det första spåret är från John Lennons hemmademos och lär vara den första inspelningen av den låt som kom att utveckla sig till att bli Ringo Starrs bidrag på albumet, d.v.s. låten Yellow Submarine. I denna första inspelning är sången något mer melankolisk och John verkar känna sig missförstådd av sin egen hemstad Liverpool. Denna inspelning kallas för del 1. På skiva nr 3 i den kommande utgåvan återfinns del 2 av samma låt. Här kommer vi att få höra låten i en lite mer utvecklat version, som spelades in i studion. Men vi får väl vänta till i morgon med att höra del 2 och börja med att lyssna på Yellow Submarine – del 1.

Det andra spåret är Got To Get You Into My Life (Second Version/Unnumbered Mix) från skiva nr 2 i boxen. Fuzzgitarren som vi hör i den här versionen blev sedermera ersatt med mässingsblåsare.

Den här överblivna mixen av tagning 8 har ett alternativt sångspår med Paul, samt några experimentella harmonier mot slutet – Get You in..into my liiiiife – nästan på samma plats som I need your love på tagning 5 som utgör spåret före på skivan.

Dessa två godbitar är inte några nya mixningar, utan utgör enbart bonusmaterial i boxen. Låtarna finns också tillgängliga som en singel på Spotify och andra strömningsleverantörer.