Återutgivningen av Revolver gick direkt in på Billboard 200-lista i USA och la sig på fjärdeplatsen den här veckan.

Från Tyskland meddelas att Revolver lyckades med något som albumet inte lyckats med någon annanstans. Albumet gick direkt in på förstaplatsen, vilket innebär att Taylor Swifts nya album Midnights fick nöja sig med en hedersam andraplats på Tysklandslistan. Man får inte glömma att det är den tyske artisten Klaus Voorman som står för skivan intressanta omslag.

Originalutgåvan 1966 av ’Revolver’ i Västtyskland kom ut å ’Odeon – Hör Zu’-etiketten Man valde en svartvit version av ’Hör Zu’-logotypen.

I UK har företaget som framställer de officiella skivlistorna av någon (konstig) anledning valt en bild i sin topplista som visar en rysk bootleg från år 2000 av Revolver + en CD-utgåva av Magical Mystery Tour. som bild för Revolver.

På UK-listan är Taylor Swift i topp medan The Beatles Revolver placerade sig på andraplatsen på den officiella UK-listan.

Men UK-företaget, som framställer listorna, har också en speciell topplista över enbart vinylförsäljning. På den listan har The Beatles övertagit Taylor Swifts första plats och lagt sig på första platsen själva. Taylor hamnar där på andraplatsen. Se nedan.