I fredags, den 18 november 2022, släpptes som planerats Ringo Starrs nya EP på en 10-tumsvinylskiva, vilket vi skrev om på sid 12 i Beatles Nytt nr 188.

Ringo Starrs 10-tumssingel ’EP3’.

Ringo Starr firade detta skivsläpp med en ny musikvideo med låten Everyone And Everything. Låten är skriven av Linda Perry och videon filmades av Kii Arens.

Kii Arens berättar:
Låten Linda Perry skrev har ett ganska starkt budskap, så vi kunde inte ta lätt på det. Ringo lägger verkligen allt i allt han gör och är mycket mer mångsidig än de flesta vet. Liksom jag förblir han ett barn i hjärtat som verkligen älskar sin konst. Jag tror att varje bild i videon visar dig just det.

Speltid: 3 minuter.

Förutom 10-tummaren släpptes samtidigt samma låtar på en genomskinligt kungsblå kassett i begränsad upplaga: World Go Round, Everyone And Everything, Let’s Be Friends och Free Your Soul. På bara fyra låtar täcker Ringo in ett brett spektrum av musikstilar.

Ringos ’EP3’ på en genomskinligt blå kassett.

Så här säger Ringo Starr själv om skivan:
Jag hade så roligt att göra den här skivan och jag älskar att vinylen och den här videon till den kommer ut när vi går in i Thanksgiving. Som jag har sagt tidigare, varje låt på den här EP:n är relaterad till Peace and Love. Och det här spåret som Linda skrev för mig har ett så vackert budskap som påminner oss om att vara tacksamma, att ge, att vara mer fridfulla och kärleksfulla. Jag känner att vi verkligen fångade den positiva energin i låten i den här videon, det var så fantastiskt att jobba med Kii och jag älskade att filma på stranden. Jag hoppas att detta ger alla glädje, frid och kärlek när vi börjar gå in i högtidsperioden.