Samtidigt som Paul McCartney och Ringo Starr släpper album på Record Store Day den 22 april 2023, släpps även specialutgåvor på George Harrisons skivetikett Dark Horse Records.

Den första är med Joe Strummer & The Mescaleros och heter Streetcore (20-årsjubileum), vilken säljs i begränsad upplaga om 1 760 exemplar och i vit vinyl.

Skivan ovan innehåller följande låtar:

_________________________________________

Det andra albumet som släpps den 22 april 2023 på Dark Horse Records är 2nd Resurrection med Stairsteps, vilken släpps i en begränsad upplaga på 1 410 exemplar. Plattan släpptes 19 mars 1976 för första gången.

Stairsteps hette från början The Five Stairsteps och kallade för The First Family of Soul och blev en förebild för artister som The Jackson 5. Bandet upptäcktes av Curtis Mayfield och blev presenterade för The Beatles av Billy Preston. George Harrison gav bandet ett kontrakt på sitt skivbolag 1975 och gav ut gruppens sista album 2nd Resurrection, som innehåller deras största hit From Us To You. På skivan spelar Billy Preston synthesizer och fungerade även som medproducent tillsammans med Robert Margouleff.

Skivan ovan innehåller följande låtar: