I två år har musikpodden “1234! – En podd om första versen, sista refrängen och allt däremellan” gjort nedslag i musikhistorien med olika teman. Ibland även med gäster i studion. Blandade ämnen såsom “Musikåret 1973”, “Bond-musik”, “Debutplattor” eller “Liveplattor” har varit teman och nu är det äntligen dags för The Beatles!

Torbjörn “Tabbe” Jackson (vice ordförande i The Beatles Information Center) brinner så klart för Beatles och har länge velat podda om bandet, men inte hittat en bra ingång. Nu blev det ett ypperligt tillfälle när The Beatles släppte sin sista låt för en vecka sedan.

Tabbe tillsammans med kollegorna Lars och Jocke pratar om Beatles och deras nya låt ”Now and then” och dess bakgrund tillsammans med Beatles-experten Staffan Olander som gäst. Ett bonusavsnitt under rubriken “1234+ Historien om The Beatles sista låt” spelades in under veckan och idag, fredag den 10 november har avsnittet premiär på Spotify och andra plattformar där man kan lyssna på poddar. Så klart berörs också Staffans Beatles-resa och mycket annat relaterat till The Fab Four under den dryga timmeslånga podden.

Under de två år som podden funnits har många olika ämnen avhandlats och flera olika gäster likaså. Till dags datum finns det 24 avsnitt att lyssna på och flera gånger har Beatles fångats upp i samtalen. I detta nya avsnitt är det dock första gången som de gjort ett dedikerat avsnitt om bandet och de lovar att det kommer bli flera Beatles-relaterade avsnitt framöver. Även fler spännande gäster är på gång, exempelvis Janne Schaffer som gästar i ett avsnitt som dyker upp om ett par veckor.

Musikpodden finns på alla tänkbara ställen där poddar finns och lyssnar man via Spotify så kan man också lyssna med låtarna som det pratas om, inklippt i samtalen. Dessutom finns flera avsnitt i video-format på deras YouTube-kanal.

Om ni älskar The Beatles och musik i allmänhet så kolla gärna in podden. Följ, dela och gilla för att inte gå miste om något.

Följ podden här: https://open.spotify.com/show/5a02tHVbucM7zRFXwbh2il?si=e520beaa689140c0
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/Musikpodd1234⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.instagram.com/musikpodd1234/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.tiktok.com/@musikpodd1234⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.youtube.com/@musikpodd1234⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

A splendid time is guaranteed for all!